Λίγα λόγια για το κέντρο

To διαγνωστικό κέντρο Ευθυμιος Σταθόπουλος αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο στο Αγρίνιο. Χρησιμοποιώντας τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό και εφαρμόζοντας την επιστημονική γνώση δημιουργεί τις συνθήκες για ακρίβεια στη διάγνωση αλλά και εγγυημένη ποιότητα αποτελέσματος.

Επαγγελματική Προσέγγιση

Διαγνωστικό Κέντρο Ευθὐμιος Σταθόπουλος

Τo διαγνωστικό κέντρο Ευθυμιος Σταθόπουλος αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο στο Αγρίνιο. Χρησιμοποιώντας τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό και εφαρμόζοντας την επιστημονική γνώση δημιουργεί τις συνθήκες για ακρίβεια στη διάγνωση αλλά και εγγυημένη ποιότητα αποτελέσματος. Το  κέντρο Ευθυμιος Σταθόπουλος ιδρύθηκε αρχικά στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και στη συνέχεια σχεδόν ταυτόχρονα στο κέντρο του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας στην Οδό Βότση 15, στο 1ο όροφο. Αναβαθμίστηκε πρόσφατα και έθεσε υψηλά standards στις απεικονιστικές διαδικασίες και στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Είναι ένα ολοκληρωμένο διαγνωστικό κέντρο που παρέχει σχεδόν όλες τις εξετάσεις απεικόνησεις. Πέρα από την πολύχρονη εμπειρία του Δρ. Σταθόπουλου σε θέματα διάγνωσης, το κέντρο συνεργάζεται με καθηγητές Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Διαγνωστικό κέντρο παρέχει διαθέτει τα παρακάτω διαγνωστικά Τμήματα

  • Τμήμα Ψηφιακής Μαστογραφίας
  • Τμήμα Ψηφιακής Aκτινογραφίας
  • Τμήμα ελέγχου Οστεοπόρωσης
  • Τμήμα Υπερήχων –Triplex Αγγείων Ελαστογραφία
  • Τμήμα Ψηφιακού Ορθοπαντογράφου

Οι επιπρόσθετες υπηρεσίες μας είναι :

Ακτινογραφίες και υπέρηχοι κατ’ οίκον

Σύμβαση με όλα τα δημόσια Ταμεία(ΕΟΠΥΥ)

 

Ο Δρ. Ευθυμιος Σταθόπουλος γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 02 Ιουνίου 1977. Υπήρξε μαθητής στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης του Αγρινίου. Πόλη στην οποία και ολοκλήρωσε την μαθητική του θητεία αποφοιτώντας από το ΕΠΛ Αγρινίου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή:  Medical University of Sofia  με 6,28 (καλώς) και τιτλο: Δίπλωμα (MAGISTR) Ιατρικής .Στη συνέχεια επέλεξε την ειδικότητα:  Ακτινοδιαγνωστική.

Είναι κάτοχος Διαγνωστικών Εργαστηρίων Υπερήχων που βρίσκονται:

  • Χαριλάου Τρικούπη, Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
  • Οδό Βότση 15, 1ος όροφος, Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

Επίσης Είναι:

  • Μέλος στο Ελληνικό Κολέγιο Μαστολογίας
  • Μέλος στο CIRSE – Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe.

Πέρα από την πολύχρονη εμπειρία του Δρ. Σταθόπουλου σε θέματα διάγνωσης, το κέντρο στελεχώνεται απο έμπειρο χειριστή με πολυετή εμπειρία στο τομέα της ακτινοδιαγνωστικής καθως επίσης έχει συνεργασία  με καθηγητές Πανεπιστημίου Αθηνών για τις πιο εξειιδικευμένες και ιδιαίτερες διαγνωστικές εξετάσεις.

0% Ποιὀτητα
0 Διαγνωστικά τμήματα
0 Ιατροι-Χειριστές
0 Έτης εμπειριας
0% Αξιοπιστία

Επαγγελματίες

Φροντίζουμε για εσάς

home1

Εξειδικευμένο Προσωπικό

1 4

Το διαγνωστικό κέντρο παρέχει σχεδόν όλες τις εξετάσεις απεικόνησεις και στελεχώνεται απο έμπειρο και ικανότατο προσωπικό. Πέρα από την πολύχρονη εμπειρία του Δρ. Σταθόπουλου σε θέματα διάγνωσης, το κέντρο στελεχώνεται από εμπειρότατο χειριστή με πολυετή πείρα σε διαγνωστικά κέντρα καθώς επίσης συνεργάζεται με καθηγητές Πανεπιστημίου Αθηνών για εξειδικευμένες διαγνωστικές μεθόδους και εξετάσεις.

banner slider1

Αξιοπιστία, Ακρίβεια και εξυπηρέτηση

1 4

To διαγνωστικό κέντρο Ευθυμιος Σταθόπουλος αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο στο Αγρίνιο. Χρησιμοποιώντας τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό και εφαρμόζοντας την επιστημονική γνώση δημιουργεί τις συνθήκες για ακρίβεια στη διάγνωση αλλά και εγγυημένη ποιότητα αποτελέσματος. Επίσης είναι συμβεβλημένο με όλα τα δημόσια Ταμεία (ΕΟΠΥΥ) για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας

banner slider3

Εξοπλισμός Τελευταίας γενιάς

1 4

Το διαγνωστικό κέντρο αναβαθμίστηκε πρόσφατα και έθεσε υψηλά standards στις απεικονιστικές διαδικασίες και στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Μπορείτε να δείτε την ανάλυση του εξοπλισμού στα επιμέρους τμήματα

Επαγγελματικό και εξειδικευμένο προσωπικό

Πιστοποιήσεις, Σεμινάρια και Διπλώματα

Το προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και συγκεκριμένα για τις εξελίξεις στο διαγνωστικό τομέα. Αυτός είναι και ο λόγος που παρακολουθεί ανα τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια και συνέδρια. Παρακάτω παρατίθενται κάποια απο τα συνέδρια και τις πιστοποιήσεις των γιατρών μας

Back to top
el